top of page

Acerca de

alec-favale-Pfcrl1Dic-Y-unsplash_edited.jpg

Met de kennis van nu.

Machtsverhoudingen in de eventbranche

Saferoom #4 

5 april 2022
19.30 tot 22.00 uur
Bonbontheater Amsterdam

Dit jaar halen machtsmisbruik en grensoverschrijdend gedrag regelmatig het nieuws. Onder andere binnen de entertainment industry, de sport en binnen de publieke sector. Tijdens Safe Room Amsterdam willen we, in een veilige setting, jouw verhaal en jouw ervaringen horen over hoe jij dit ervaart als event professional. 

Grensoverschrijdend gedrag binnen onze branche?!
Als event professional faciliteer je keer op keer “de ontmoeting”. Je biedt een plek waar mensen zich prettig voelen en een programma waar mensen zich in herkennen. En vaak gaat dat goed. Je blikt tevreden terug en hebt met plezier aan een event gewerkt. 

En soms gaat het ook niet goed …

Je mening die in de boardroom aan de kant wordt geschoven.
Een seksistische opmerking die je toegespeeld krijgt in de coulissen.
Of een bekende spreker die jouw eventregie ter plekke overneemt.

Wat merk jij van “machtsverhoudingen” of misschien zelfs “machtsmisbruik” in de eventbranche? Heb je er hinder van, slapeloze nachten of komt het volgens jou simpelweg niet voor? 

Waarom een Saferoom over dit thema? 
Om zo een plek te bieden die er misschien nu nog niet altijd is. Om te onderzoeken in hoeverre dit thema een probleem is in de eventbranche [of misschien ook wel helemaal niet]. In ieder geval om ook als branche bij te dragen aan bewustwording rondom een thema wat je maar zo erg kan bezighouden.

Graag nodigen we je uit voor dit open gesprek op 5 april 2022. Om samen open en kwetsbaar deze kant van onze branche te verkennen.

Ben jij erbij? 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page